Kuusirannan mökistä löytyy vanhaa tavaraa, sillä periaatteenani on ollut, että vanhojen hirsien sisälle laitetaan vain joko selkeästi vanhaa tai sitten selvästi modernia. Jako vanhaan/moderniin menee pääasiassa sillä tavalla, että modernia on mukavuudet (juoksevat vedet, lämmitys ja keittiökoneet) ja kaikki muu on vanhaa.

 

Vanhan tavaran hankkiminen ei ole mitään helppoa hommaa. On kummallista, miten esineen täytyy miellyttää silmää just, eikä melkein. Kävimme lomalla muutamilla kirppareilla, parissa huutokaupassa ja antiikkimarkkinoilla, mutta saalis oli laihanlainen. Ei kerta kaikkiaan vain osunut kohdalle sellaista, mikä olisi sytyttänyt!

 

Alla olevassa kuvakollaasissa on esillä pari hankintaamme, eli Arabian suomenkukkakannu huutokaupasta sekä emalipannu antiikkimarkkinoilta, joka meni ikkunalaudalle vesikannuksi. Se on tosi pieni, vain noin 12 senttiä korkea ja nii-iin söpö!

 

 

Huutokaupasta huusin vanhan ompelupiirongin. En suinkaan käsitöitä varten, sillä siihen ei erillistä piironkia tarvita, mutta sängyn viereltä puuttui kunnollinen yöpöytä.

 

 

Pöytä on toiveitteni mukainen, sillä sen kannen saa auki, joten siellä voi säilytellä kaikkia kivoja (tai salaisia) asioita. Ja kun kannen pistää kiinni, kaikki on siististi piilossa.

 

Haluatko tietää, mitä laatikon kannen alla on? Arvaa!

 

Laitan myöhemmin kuvan, jossa kansi on avattu ja salaisuudet paljastuvat.