Paljastuksia 1:

Noin viikko sitten Quu esitteli keräilykohteitaan ja kysymyksen, mitä muut puutarhaihmiset keräilevät.

 

Pikkutyttönä muistelen kohteita olleen ainakin kiiltokuvat (tietenkin), postimerkit, purkkakuvat, tikkarin tikut, tulitikkulaatikot ja laulujen sanat. Vähän vanhempana aloin pienimuotoisesti keräämään rahoja ja viisaita ajatuksia (muiden siis). Sen jälkeen keräilykohteita on tullut ja mennyt, ja olen ollut huomaavinani, että suurin keräilyvimma olisi vanhemmiten hieman laantunut.

 

Yksi kohde ei vain hellitä: jo nuoresta alkaen aloin ympäröimään itseni kirjoilla eikä vimma osoita heikkenemisen merkkejä. Tilanpuute on kuitenkin ruvennut ahdistamaan! Tällä hetkellä kotonani on viisi kirjahyllyä ja lisäksi epämääräisiä kirjapinoja siellä täällä. Jonkin verran vanhoja kauniisti sidottuja kirjoja olen vienyt Kuusirantaan, mutta se ei ole paljon tilannetta helpottanut.

Kirjojen keräily ei ole ollut systemaattista - niitä on vain tullut osteltua. Jossain vaiheessa ryhdyin kuitenkin keräämään vanhoja Sapoja ja jos kirppiksellä näen sellaisen, niin se lähtee varmasti mukaani.

Toinen viime vuosien keräilykohteeni on sokerikko-kermakko -parit. Erityisesti Arabian vanhat mallit ovat suosikkejani, mutta myös lasisia ja metallisia on kulkeutunut mukaan.

 

 

 

 

Paljastuksia 2: 

Sain varsin hupaisan tehtävän Mimosalta. Se menee näin:

 

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

 

Katselin välittömästi itseäni arvostellen: miten ihmeessä päälläni voikin olla näin toisiinsa sopimattomat vaatteet? Verkkareista ja paidasta ei löydy yhtään samaa väriä. Mustat alusvaatteet toki sointuvat toisiinsa, mutta sehän ei näy. Jalat ovat paljaat, varpaissa on punainen kynsilakka ja oikeassa etuvarpaassa somisteena varmus (ei siis sormus).

 

Otin vakuudeksi vaatetuksestani yhden käden kuvan. Puutarhaihmisellä kuva on tietenkin otettu pihalla.

 

 

Peesaan Mimosaa ja kutistan haastettavien määrää: haastan Jorin ja Inkiväärin. Tervetuloa häpeilemättä mukaan :) !