Myskimalvan siemenet itivät! (huom. Jori)

Pohdiskelin tuolla aikaisemmin, eivätkö perinnekasvien siemenet itäneet siksi, että peitin ne ohuesti. No, sinnikkäästi kylvin samoja siemeniä uudestaan, mutta tällä kertaa mullan pinnalle. Ilouutinen on, että nyt myskimalva itää. Iloa himmentää se, että muut siemenet eivät idä vieläkään. Mutta ehkä sekin päivä vielä koittaa.

 

Sipuleita hankittu!

Puutarhablogeissa on meneillään salaisten sipulivarastojen täydentämisaika. Viime viikolla minäkin sitten kävin ensimmäisillä sipuliostoksilla. Oli vaikea päättää, mitä haluaa, kun valikoimaa oli. Lopulta päädyin erilaisiin tulppaaneihin, joista valko-vihreisiin innostuin tosi paljon. Lisäksi tarjouksesta lähti ukkolaukan sipuleita.

Blogiteemapäivä tulossa 15.10. - teemana ympäristö

Taviokuurna kertoo blogissaan lisää teemapäivästä. Haasteeseen voi ottaa osaa esimerkiksi laittamalla teemapäivän mainosbannerin omille sivuille. Näin minä tein, mutta mahdollisesti kirjoitan teemapäivänä myös jotain aiheeseen liittyvää. Toivottavasti ainakin puutarhaihmiset osallistuvat, olemmehan päivittäin ympäristön kanssa tekemisissä!