Sain kavereilta marraskuisen päivän piristykseksi tuntemattoman astrologin laatiman horoskoopin, ja päätin laittaa sen nähtäväksi kaikille lukijoilleni. Kannattaa vilkaista! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Olisi mukavaa, jos sen jälkeen pistäisit kommentteihin, mitä merkkiä edustat ja kuinka osuvalta horoskooppi vaikuttaa J.

 

Itse pidän tätä erittäin pätevänä; vesimerkeille on näet tulossa maailman paras ensi vuosi! Jeeee xP

 

 

HULLUJEN HOROSKOOPPI MARRASKUULLE


Maamerkit; härkä, neitsyt, kauris

Teitseillä on marraskuussa aikas useita rautoja tulessa. Kaapit pitäs taas siivota ja hyllypaprut vaihtaa. Vain maamerkkien kaapeissa muuten on hyllypaprut. Lakanapinot ojoon! Pukki is kaming suun! Muita merkkejä ahistaa teidän höyryämisenne, mutta sou vot: maamerkit kulkevat omia polkujaan tässäkin asiassa. Selviätte suurin piirtein ehjin nahoin ja ressaamatta marraskuun synkkyydestä. On niin kova kiiru koko ajan, että ette ehdi masentua pimeydestä, niinkuin yleensä tässä vaiheessa kuuluisi tehdä.

Raha: menee hyllypapereihin
Rakkaus: sotkee puhtaat lakanat
Työ: elämä on!


Tulimerkit; leijona, oinas, jousimies

Ei hyvin mee, mut älkööt menkö. Outo ja hämmentävä tilanne, mutta tulimerkeiltä onny ruuti loppu. Lipas tyhjänä. Kuulat kadoksissa. Jopa kapakit ovat tulimerkeille marraskuussa oikeita epäonneloita. Niitä kandeis välttää. Vaan minkäs teet, jos rinkkiä tekee mieli, ymmärrän... Paaritiskeihin nojailu kannattaa kuitenkin minimoida ja keskittyä ahdistumaan kotisoffalla. Nuupahtanut tulimerkin edustaja on kyllä niin harvinaisuus, että ottakaa ihmeessä itsestänne fotoja muistoksi! No eipä hätää silti, jo joulukuun alussa saatte taas itsenne käyntiin ja radalle takaisin!

Raha: menee rahan luo
Rakkaus: on sokea
Työ: maistuu puulta

 

Ilmamerkit; kaksonen, vaaka, vesimies

Aika pirusti nyppii ilmamerkkien erustajia. Se on teitseille niinku tämmönen marraskuinen perinne ja tradiittio jo. Nyt kandeis mennä vaikkapa DeiSpaahan ottaan hoitoja. Savea ja semmosta. Siellä puhdistuu ruumis sekä mieli.
Ajatelkaa ihania asioita, tsempatkaa itseänne peilin edessä aamuisin. Sateenvarjo on keksitty! Kohta on vappu!!!!! Ilmamerkit ovat mestareita ressaamaan kaikista tekemättömistä töistä. Unohtakaa kerrankin kaikki velvollisuudet ja menkää vaikka pupiin. Puolivälissä marraskuuta saatte hinattua jopa toisen suupielenne ylöspäin ja kohta huomaatte odottavanne joulua kieli ruskeana. Siis koska päädyitte syömään joulukonvehdit etukäteen. Ei haittaa; uusia saa kaupasta!

Raha: tuo onnea
Rakkaus: ehkä kestää - ehkä ei
Työ: on työlästä

 


Vesimerkit; kalat, rapu, skorpioni

Kaikki on tietysti päin persettä, kuis muuten? Se on tää vuosi 2007 ollu just tätä itteensä. Teidän pitäs nyt vielä kitua pari kuukautta ja sit tulee se kakstuhattakasi ja alkaa helpottaa, itse asiassa voin paljastaa, että vesimerkeille tulee maailman paras ens vuosi. Lottovoittoja ja kuumia romansseja ynnä muuta. Vesimerkeille vois nyt kyllä suosittaa raitista loppuvuotta. Vaan mitäpä ne siitä, ryyppäävät kuitenkin. Eli unohtakaa se raittius, kaikki on pilalla kuitenkin. Te enivei selviätte ehjin nahoin, mitä moni ihmettelee. Tsyyke voi välillä vähän reistailla, lievästi. Mut pää on kestävä, oottehan sitä hakannu seinään pitkin vuotta. Lopuksi lohdutuksen sana. Jaa-a, mikäköhän se ois. Joku mukava sana.  Saippuakupla!

Raha: ei kasva puissa!
Rakkaus: raatelee

Työ: haittaa harrastuksia