Niin se vain on, että pihallaoloaika alkaa vähetä olemattomiin, kun pimeys lisääntyy. Kesäaikaan tahdon vain harvoin poistua metsäpuutarhastani kylälle kauppoihin. Mies yleensä hoitaa nuo kulkuhommat, hän kun on sellainen levoton sielu, jonka on vaikea pysyä paikoillaan. Eilen lauantaina tuli kuitenkin jo aamulla tunne, että on tulossa pitkä päivä, joten lähden miehen mukaan kylälle. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Aikaa vierähtikin tavallista enemmän, sillä halusin koluta kaikki paikalliset kirppikset. Eikä lainkaan turhaan, sillä mielestäni tein onnistuneita löytöjä.

Ensinnäkin tuli hankittua tällaista pientä hömppää. Teepussialusta, jossa on kaksi punatulkkua, sopii Kuusirannan emännälle kuin nenä päähän. Luusta valmistettuun naisfiguuriin ihastuin kovasti.

1054043.jpg

Nuo enkelinpäät ovat liinan päällä, joka lähti mukaani samalta kirpparireissulta.

 

1054060.jpg

 

Löysin myös pienen lampunjalan, joka on metallia ja lasia. Lampussa ei ollut varjostinta mukana, ja kuvausta varten asettelin vain yhden vähän tylsännäköisen varastosta. Nätti varjostin on nyt etsittävien listalla.

 

1054070.jpg

 

Varsinainen löytöni on kuitenkin tämä öljyvärityö (en muistanut mitata sitä, mutta suunnilleen 30 x 25). Se on kuin tehty puutarhahullun emännän budoaariin J. Väritkin ovat just eikä melkein!

 

1054078.jpg

 

Kiinnostaisiko jotakuta tietää, mitä maksoin siitä? Saa arvata!

Vastaus (13.11.): kympin. Ei paha.