Lauantaina menimme pitkästä aikaa yhdessä miehen kanssa kirppikselle (itsekseni olen niissä poikennut kyllä silloin tällöin). Sali oli iso ja pöytiä oli yli 200. Siis oikea vanhan roinan paratiisi! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mies käveli koko salin rivakasti läpi ja poislähtiessä hänen ainoa hankintansa oli aski Paxia! Minulla sen sijaan kiertely kesti pidempään ja kassalle tullessani kori oli täynnä ihania, romanttisia tavaroita.

1322934.jpg

(huom. kaikki ne, jotka seuraavat tavaranhävittämiskampanjaani eivät sano tässä vaiheessa mitään, joohan? :D)

 

Nämä kuvat ovatkin sitten viimeisiä vanhalla kameralla otettuja kuvia. Nimittäin sunnuntai oli syntymäpäiväni ja sain mieheltä lahjaksi upouuden kameran! Ehkä hän oli väsynyt valitteluihini, että en saa vanhalla pelillä kunnon kuvia milloin mistäkin syystä. Vikaa saattaa (tosin vähän) olla kuvaajassakin, mutta onneksi mies ei antanut moisen ajatuksen sotkea lahjahankintakuvioitaan.

 

1322932.jpg

 

Kävin kuukkeloimassa ja uudesta lelustani sanottiin mm. näin: "Canon… on tekniikan ja muotoilun huippusaavutus, ja siinä virtaviivaiseen titaanikuoreen yhdistyy 12,1 megapikseliä, optisella kuvanvakaimella varustettu 3,7x zoom sekä kasvojentunnistustekniikka."

 

Kuulostaa vaikuttavalta! 

Lisävarusteiksi sain vielä kahden gigan muistikortin, kamerakotelon ja -laukun.

 

Olisin kuulemma saanut kukkiakin, mutta kun miehen piti pitää lahjat sunnuntaihin asti auton takakontissa salassa ja piilossa, niin kukat eivät olisi säilyneet lahjakelpoisina. Niinpä hän antoi toisenlaisen kukan, joka sekin on kyllä mieluinen.

 

1322962.jpg

 

Onnentytön viikonloppu!