Sen lisäksi, että olen tänään tavannut sekä poikani että tyttäreni, on myös muuta mukavaa tapahtunut. Ensinnäkin sain postia Quulta.

En ole tainnut muistaa kertoakaan, että sekosin Quun siementenluovutusproggikseen ja tilasin pioniunikon ja arovuokon siemeniä. Toivomani keltakurjenmiekka ehti mennä, mutta kun voivottelin asiaa Quulle, niin arvatkaapas, mitä tämä teki? Hän ehdotti, että jospa huolisin tilalle VALKOISTA keltakurjenmiekkaa ja lisäksi ison pussillisen sekalaisia kurjenmiekan siemeniä! No, ehkä pystytte arvaamaan mietinkö ehdotusta kahta nanosekuntia! Siis valkoista keltakurjenmiekkaa…aah!


Postia Quulta

Lähetyksessä oli pisteenä iin päällä kaunis kortti. Kiitos vielä kerran, Quu!

Ohimennen käväisin marketissa napsimassa muutaman siemenpussin. Siinä on myös piiankieli, joka viime kesänä ilahdutti runsaalla kukkimisella ja on siitä lähtien ollut hankintalistalla. Kaksi vanhaa kukkaista peltipurkkia on hankittu jo aikaisemmin (ainakin jo viikko sitten :)).

 

Vanillan taimet ovat jo kasvaneet komeasti (kuva on epätarkka, kun en ole vielä oikein sinut tämän uuden kamerani kanssa). Taimet lähtevät viikonloppuna vilvoittelemaan Kuusirantaan.

Kommenttilootaani kopsahti viesti Lauralta, joka oli järjestänyt blogissaan arpajaiset. Kuinka ollakaan, Onnetar oli osunut kohdalleni ja saan palkinnoksi kevätesikon. Kaiken kukkuraksi minulla ei keltaista kevätesikkoa ole ennestään, joten taimi on todella tervetullut Kuusirantaan! Kiitos, Laura!

Lopuksi kuva Vellisen majapaikasta kukkamekon alla.

On ollut hyvä päivä! Iloista mieltä kaikille!