Miksi Blogilistalla ei enää ole 'Päivitä nyt' -namikkaa? <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tein eilen postauksen iltakuuden jälkeen ja Blogilista kertoi, että seuraava päivitys on aikaisintaan kolmen tunnin kuluttua. Laskeskelin, että päivitys voisi olla noin klo. 22.00, mutta sama ilmoitus oli silloin vieläkin siellä.

 

Joskus puolen yön paikkeilla vilkaisin tilanteen ja Blogilista kertoi, että blogi on jonossa. Jostain syystä päätin seurata, kuinka kauan se on jonossa ennen kuin se päivittyy. Ajattelin valvoa sen aikaa ja kuluttaa aikaa blogistaniassa. Kello on nyt 1.15 eikä se ole vieläkään päivittynyt.

 

Tiinan Piksi-Nirkan ohjeen mukaan lisäsin reilu tunti sitten rss-syötteen osoitteen Blogilistalle nopeuttaakseni päivitystä. Eipä tuo näytä vaikuttavan ainakaan tässä tapauksessa.

 

Odotellessani olen tässä lueskellut Blogilistauudistuksen kovia arvosteluja eri blogeista, esimerkiksi täältä. Myös Tiinalla on useita kirjoituksia aiheesta. Hätkähdyttävin on kuitenkin hänen viimeisin postauksensa Blogilistan käyttöehdoista. Kannattaa käydä lukaisemassa!

 

Lopuksi kävin tässä vielä laittamassa omaan blogiini uuden avainsanan Blogilistalle. Se on enpidäuudestablogilistasta. Lilith on avainsanan luonut. Kaikki, jotka jaatte ajatuksen, liittäkää uusi avainasana blogille!

Nyt painun pehkuihin. Blogilista ei ole vieläkään päivittynyt. Kello on 1.55. Hyvää yötä!

EDIT klo. 2.01: Blogilista ilmoittaa päivittäneensä blogini! Sen ensimmäinen lause kuulemma kuuluu: ""Pihalampi paljasti, että kurnuttajat ovat jo mitä suuri..." eli postaukseni 28.4.! Hyvin menee!

EDITtiä aamulla: Olo on kuin entisellä savolaisella, jonka anoppi putosi veneestä: "Nyt ei paljo naarata!"