Joka kesä pitää käydä kesäteatterissa tai parissa. Nyt oli vuorossa Turun Samppalinna, jossa oli tarjolla komediaa. Esitteessä suitsutettiin: "'Sattuipa hassusti matkalla Forumiin' on hulvattoman hauska komedia, joka kutittelee nauruhermoja ratkeamispisteeseen asti". Kerrottiinpa myös, että tämä musikaali on ollut niin menestyksekäs, että sitä on esitetty Broadwaylla lähes 1000 kertaa.

 

Jatkossa tiedän, milloin ei ainakaan kannata mennä teatteriin: jos esitys on menestynyt Broadwaylla! Tämä oli varmaankin tylsin näytelmä mitä ikinä olen nähnyt, siinä ei ollut minkäänlaista jännitettä eikä se myöskään naurattanut. Yritettiin toki olla hauskoja, mutta mitä hauskaa on esimerkiksi siinä, kun miesporukka laulaa "piikaa aina tarvitaan" ja kun laulun kuvitellaan loppuvan ja kohteliaasti aplodeerataan, tuleekin uusi mies lavalle, ja laulua jatketaan uudelleen, ja yhä uudelleen… Kävi oikein alleviivaten selväksi, että piikaa tarvitaan.

 

Hauskempaa on ollut kesäkylien amatööriteattereissakin. Koska kaiken lisäksi oli kurja ilma, päätimme lähteä drinkille ja shoppailemaan ensimmäisen puoliajan jälkeen.

 

Ei sitä sentään viitsi maksaa ja kärsiä!