Kävin tervehtimässä lomailevaa ystävätärtäni Länsi-Uudellamaalla pienessä kylässä, jossa hänellä on vapaa-ajanasunto. Nautimme täysin siemauksin auringosta ja hyvästä ruoasta.

 

Pienen metsätaipaleen läpi kuljimme parikin kertaa kauniille lammelle, joka on ystävättäreni aamu- ja iltauintipaikka. Nautimme laiturilla kuohuvat retkijuomat. Elvis-kissan kanssa seurasimme emäntäämme, kun hän meni uimaan - me emme tassujamme kastelleet.

Harmittavasti kamerastani loppui akku, enkä ennättänyt kuvata Elvistä laiturilla. Onneksi muutaman kuvan ehdin ottaa lammesta ennen kameran simahdusta.

Talon edessä olevasta vanhasta puutarhasta ystävättäreni oli luvannut muutaman taimen Kuusirantaan, jonne lähdimme vastavierailulle. Sain mukaani saksankurjenmiekan, pienen ruusun, jonka nimi on hukassa, sekä syysleimun taimet.

Ystävättäreni sanoi, että kasveista ei saa kiittää ja siksi totean vain, että olen iloinen vierailusta, vastavierailusta ja taimista ! Meillä oli niiiiin mukavaa ja hyvät keskustelut! Maailma parani taas rutkasti.