Aurinko paistoi ja samalla satoi, tai sitten aurinko paistoi ja hetken päästä satoi, tai sitten vain satoi. Ei oikein tiennyt, olisiko sisällä vai ulkona, kun sää ei oikein tiennyt, mikä olisi. Tuulta riitti kuitenkin tasaisesti koko ajan. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Viime viikolla mies kävi naapuruston miesten kanssa nostamassa tuulimyllyn paikalleen. Tuulisena viikonloppuna se pääsi oikeuksiinsa: valkeat siivet pyörivät melkein koko ajan. Tavallaan se toi lisää elämää metsäpuutarhaan.

779235.jpg

Oli miehen hieno idea hankkia tuulimylly, ja se tuli paitsi ilahduttamaan myös tarpeeseen. Tuulimyllystä tulee nimittäin puutarhatyökalujen varasto, kunhan mies ehtii timpuroida hyllyt ja kaiken muun tarvittavan rekvisiitan paikalleen. 

 

Viime vuonna siirrettyyn hirsirakennukseen piti tulla paitsi puuvaja myös miehelle askartelutila ja samaan yhteyteen tilaa puutarhatyökaluille. Mutta pohjalaistokaisua mukaillen: hienoa tuli, kun tavallista yritettiin! Niinpä kun rakennus valmistui, syntyi päätös, että siitä tuleekin vierasmaja. Mies jäi ilman puuhapaikkaa ja puutarhavälineet ilman varastoa. Puuvarasto sentään toteutui alkuperäisen suunnitelman mukaan.  

Tässä vielä kuva vierasmajasta miehen lomalla ahkeroima punamulta päällään.

779241.jpg